Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ CIDESCO HELLAS

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη,
για την έμπρακτη στήριξή του στο συνέδριο της Cidesco Hellas, με θέματα από την Cidesco International,από 45 χώρες, με ομιλητές από Ελλάδα & Κύπρο, για την Υγεία, την Αισθητική και την Ομορφιά.

Με χαμόγελο αισιοδοξίας προσφέρουμε στην ανάπτυξη θεματικού τουρισμού, έχοντας την Αισθητική και την Ευεξία στις προτεραιότητές μας.

Μήνυμα Υπουργού Τουρισμού για την CIDESCO Hellas

Το Συνέδριο που διοργανώνει η Cidesco Hellas έχει, πλέον, καθιερωθεί στον κλάδο της αιsθητικής εδώ και δεκαετίες. Η αισθητική, η ευεξία, η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, που είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες της καθημερινής ζωής των ανθρώπων, που αφορούν όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στην υγεία συνολικά. Και για αυτόν το λόγο το 42ο Διεθνές Συνέδριο αποκτά τόσο μεγάλη σημασία και σίγουρα οι παρευρισκόμενοι θα το παρακολουθήσουν με έντονο ενδιαφέρον. 

Εμείς, ως Υπουργείο Τουρισμού, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη μορφών θεματικού τουρισμού και ο τουρισμός ευεξίας αποτελεί έναν τέτοιο βασικό παράγοντα. Πρόκειται άλλωστε για μια μορφή τουρισμού, η οποία μπορεί να φέρει στη χώρα μας ακόμα περισσότερους επισκέπτες, οι οποίοι θα συνδυάζουν τις διακοπές τους με την πρόληψη, τη διατήρηση ή τη βελτίωση της υγείας τους. 
Στηρίζουμε έμπρακτα και με κάθε τρόπο αυτήν την πρωτοβουλία και εύχομαι καλή επιτυχία και να συνεχίσετε το έργο που επιτελείτε με την ανάλογη αποτελεσματικότητα και στο μέλλον! Καλή επιτυχία στο Συνέδριο!