Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ CIDESCO HELLAS
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη,
για την έμπρακτη στήριξή του στο συνέδριο της Cidesco Hellas, με θέματα από την Cidesco International,από 45 χώρες, με ομιλητές από Ελλάδα & Κύπρο, για την Υγεία, την Αισθητική και την Ομορφιά.
Με χαμόγελο αισιοδοξίας προσφέρουμε στην ανάπτυξη θεματικού τουρισμού, έχοντας την Αισθητική και την Ευεξία στις προτεραιότητές μας.
Μήνυμα Υπουργού Τουρισμού για την CIDESCO Hellas
Το Συνέδριο που διοργανώνει η Cidesco Hellas έχει, πλέον, καθιερωθεί στον κλάδο της αιsθητικής εδώ και δεκαετίες. Η αισθητική, η ευεξία, η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, που είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες της καθημερινής ζωής των ανθρώπων, που αφορούν όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στην υγεία συνολικά. Και για αυτόν το λόγο το 42ο Διεθνές Συνέδριο αποκτά τόσο μεγάλη σημασία και σίγουρα οι παρευρισκόμενοι θα το παρακολουθήσουν με έντονο ενδιαφέρον.