AlbanianBulgarianChinese (Simplified)CroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanGreekHungarianItalianKoreanNorwegianPortugueseRussianSpanish

ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το 2021 ξεκινά συνεργασία ΟΣΕΔΑΕ και Cidesco Hellas

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη της cidesco hellas και όλες τις αισθητικούς ότι ζητήσαμε από τις αρμόδιες αρχές να μας ενημερώσουν, γιατί δεν επέτρεψαν να ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής, όπως επέτρεψαν στα κομμωτήρια και τους τεχνίτες νυχιών. Η απάντησή ήταν “Η πελατεία και οι επαγγελματίες των ως άνω καταστημάτων έχουν τη δυνατότητα να φορούν μάσκα αμφότεροι καθ’ όλη τη διάρκεια παροχής υπηρεσιών. Στα ινστιτούτα όμως είναι εφικτό να φοράει μάσκα μόνο η αισθητικός όχι όμως και η πελατεία της, διότι δεν είναι δυνατόν το πρόσωπο να είναι καλυμμένο την ώρα που παρέχεται η υπηρεσία.”
Για το λόγο αυτό και διότι τα κρούσματα είναι πολλά δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσιών στα κέντρα αισθητικής μέχρι νεωτέρας ανακοινώσεως των αρμοδίων αρχών.

 

Αναβολή προγραμματισμένων εκδηλώσεων λόγω Covid-19

Η Cidesco Hellas λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, ανέβαλε κάθε εκδήλωση που είχε προγραμματίσει.

Ετοιμάζει όμως και θα ξεκινήσουν διαδικτυακά σεμινάρια-ομιλίες από τον Ιανουάριο 2021.

Το κάθε μέλος που θα έχει πληρώσει τη συνδρομή έτους 2020 (35 ευρώ)θα λαμβάνει μήνυμα με το link που χρειάζεται για να παρακολουθεί την ομιλία-σεμινάριο σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Ευχόμεθα στα μέλη μας υγεία, υπομονή και δύναμη.

Δ.Σ. Cidesco Hellas

Η Cidesco τίμησε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Μεσσάλα στον κήπο του εντευκτηρίου της.
Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση 20-7-2020

Η CIDESCO HELLAS τιμώντας τον διακεκριμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΣΣΑΛΑ για την μακρόχρονη προσφορά του στον πολιτισμό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό οργάνωσε μια σεμνή τελετή την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 με πρωτοβουλία της Προέδρου του Δ.Σ. κα. ΗΡΩ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ και του Δρ. ΠΑΡΗ ΑΜΟΡΓΙΝΟΥ όπου παρέδωσαν στον ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΣΣΑΛΑ τιμητική αναμνηστική πλακέτα.

Με λίγους καλεσμένους καλούς φίλους καλλιτέχνες και εκλεκτούς επιστήμονες συνεργάτες της Cidesco λόγω των υγειονομικών μέτρων, μεταξύ των οποίων όλα τα μέλη του Δ.Σ. της CIDESCO HELLAS, η ιατρός Πάρη Ράπτη επιστημονική συνεργάτης της Cidesco, η ηθοποιός κα. ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΟΥ, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η. ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ, ο ηθοποιός και μέλος του ΤΑΣΗΕ ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, η κα. ΒΙΒΗ ΜΑΡΚΟΜΙΧΕΛΑΚΗ, ο σκηνοθέτης ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, η μουσικός ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΠΠΑ που δημιούργησαν την αυτοβιογραφική ταινία για τη Ζωή και τα Έργα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΣΣΑΛΑ *ΤΑΞΙΔΙ ΠΝΟΗΣ*… που ταξιδεύει σε όλα τα Διεθνή Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ… Ο μουσικός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ στα πλήκτρα και στο τραγούδι η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΠΠΑ και η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς η ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, έντυσαν με την υπεροχή φωνή τους ξεχωριστές μελωδίες την βραδιά.

Προέδρος κα ΗΡΩ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ αναφέρθηκε στην  ουσιαστική  πορεία του, στον πολιτισμό, ενώ ο  ΠΑΡΙΣ ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ  θύμισε  σε όλους  την  επιτυχία   της  παράστασης με  ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ  ΤΡΕΛΛΟΥ… του  ΓΚΟΓΚΟΛ, τόσο  στην  Ελλάδα όσο  και στην  πατρίδα  του  ΓΚΟΓΚΟΛ  στο Κίεβο της Ουκρανίας όπου συμμετείχε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΣΣΑΛΑΣ  στο Διεθνές  Φεστιβάλ Θεάτρου.  Την  οργάνωση της Ελληνικής  συμμετοχής είχε ο  ΠΑΡΙΣ  ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ.

Τέλος  ο  ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΕΣΣΑΛΑΣ συγκινημένος ευχαρίστησε  θερμά την CIDESCO  HELLAS  για  την  τιμητική  διάκριση αλλά και όλους  όσους  ήταν  κοντά του, αναφέρθηκε στον ΑΛΕΞΗ ΜΙΝΩΤΗ και  ΑΛΕΞΗ ΣΟΛΟΜΟ καθώς και στον ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ και τέλος στην γυναικά του, ηθοποιό ΝΤΕΝΗ ΘΕΜΕΛΗ, που στάθηκε δίπλα του στα καλά αλλά κυρίως  στα δύσκολα. Όλοι  τελικά  είχανε να πούν μόνο καλά λόγια για τον  Καλλιτέχνη και  Άνθρωπο  ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΣΣΑΛΑ.
Η  βραδιά  ολοκληρώθηκε  με  γευστικούς μεζέδες, ποτά… και πολλή αγάπη  από όλους για  την  φιλοξενία…της  CIDESCO  HELLAS…!!!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Επιστολή του Δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου για την βράβευση του σκηνοθέτη Γιώργο Μεσσάλα.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ…Πατήστε εδώ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 45η COSMO ESTETICA…Πατήστε εδώ

7η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ…Πατήστε εδώ

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ CIDESCO HELLAS…Πατήστε εδώ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 42ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ CIDESCO HELLAS…Πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ…Πατήστε εδώ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ…Πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΑΣ…Πατηστε εδω

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
<<Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ>> Η CIDESCO HELLAS…Πατηστε εδω

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ…Πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ CIDESCO HELLAS ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ…Πατηστε εδω

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ CIDESCO HELLAS…Πατηστε εδω

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ CIDESCO INTERNATIONAL 2019…Πατηστε εδω

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 60 ΧΡΟΝΩΝ CIDESCO HELLAS…Πατηστε εδω

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ 60 ΧΡΟΝΩΝ CIDESCO HELLAS…Πατηστε εδω

60 ΧΡΟΝΙΑ CIDESCO HELLAS 1958 – 2018…Πατηστε εδω