Η Cidesco τίμησε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Μεσσάλα στον κήπο του εντευκτηρίου της.
Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση 20-7-2020

Η CIDESCO HELLAS τιμώντας τον διακεκριμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΣΣΑΛΑ για την μακρόχρονη προσφορά του στον πολιτισμό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό οργάνωσε μια σεμνή τελετή την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 με πρωτοβουλία της Προέδρου του Δ.Σ. κα. ΗΡΩ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ και του Δρ. ΠΑΡΗ ΑΜΟΡΓΙΝΟΥ όπου παρέδωσαν στον ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΣΣΑΛΑ τιμητική αναμνηστική πλακέτα.

Με λίγους καλεσμένους καλούς φίλους καλλιτέχνες και εκλεκτούς επιστήμονες συνεργάτες της Cidesco λόγω των υγειονομικών μέτρων, μεταξύ των οποίων όλα τα μέλη του Δ.Σ. της CIDESCO HELLAS, η ιατρός Πάρη Ράπτη επιστημονική συνεργάτης της Cidesco, η ηθοποιός κα. ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΟΥ, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η. ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ, ο ηθοποιός και μέλος του ΤΑΣΗΕ ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, η κα. ΒΙΒΗ ΜΑΡΚΟΜΙΧΕΛΑΚΗ, ο σκηνοθέτης ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, η μουσικός ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΠΠΑ που δημιούργησαν την αυτοβιογραφική ταινία για τη Ζωή και τα Έργα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΣΣΑΛΑ *ΤΑΞΙΔΙ ΠΝΟΗΣ*… που ταξιδεύει σε όλα τα Διεθνή Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ… Ο μουσικός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ στα πλήκτρα και στο τραγούδι η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΠΠΑ και η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς η ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, έντυσαν με την υπεροχή φωνή τους ξεχωριστές μελωδίες την βραδιά.

Προέδρος κα ΗΡΩ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ αναφέρθηκε στην  ουσιαστική  πορεία του, στον πολιτισμό, ενώ ο  ΠΑΡΙΣ ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ  θύμισε  σε όλους  την  επιτυχία   της  παράστασης με  ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ  ΤΡΕΛΛΟΥ… του  ΓΚΟΓΚΟΛ, τόσο  στην  Ελλάδα όσο  και στην  πατρίδα  του  ΓΚΟΓΚΟΛ  στο Κίεβο της Ουκρανίας όπου συμμετείχε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΣΣΑΛΑΣ  στο Διεθνές  Φεστιβάλ Θεάτρου.  Την  οργάνωση της Ελληνικής  συμμετοχής είχε ο  ΠΑΡΙΣ  ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ.

Τέλος  ο  ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΕΣΣΑΛΑΣ συγκινημένος ευχαρίστησε  θερμά την CIDESCO  HELLAS  για  την  τιμητική  διάκριση αλλά και όλους  όσους  ήταν  κοντά του, αναφέρθηκε στον ΑΛΕΞΗ ΜΙΝΩΤΗ και  ΑΛΕΞΗ ΣΟΛΟΜΟ καθώς και στον ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ και τέλος στην γυναικά του, ηθοποιό ΝΤΕΝΗ ΘΕΜΕΛΗ, που στάθηκε δίπλα του στα καλά αλλά κυρίως  στα δύσκολα. Όλοι  τελικά  είχανε να πούν μόνο καλά λόγια για τον  Καλλιτέχνη και  Άνθρωπο  ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΣΣΑΛΑ.
Η  βραδιά  ολοκληρώθηκε  με  γευστικούς μεζέδες, ποτά… και πολλή αγάπη  από όλους για  την  φιλοξενία…της  CIDESCO  HELLAS…!!!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Επιστολή του Δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου για την βράβευση του σκηνοθέτη Γιώργο Μεσσάλα.